Linda

En zo begint mijn spannendste avontuur ooit…

Hi! Mijn naam is Linda, geboren op 29 december in 1989 (wat mij op moment van schrijven dus 28 jaar maakt), en ik ben gek op uitdagingen. Ik woon in Boskoop samen met mijn dochter Isa van 8 jaar en hond Vespa, en iets verderop op een pensionstal staan nog onze lieve paarden Ele (KWPN merrie) en Finn (Welsh Cob). Doordeweeks werk ik als accountant in de controlepraktijk en daarnaast doe ik aan paardrijden, hardlopen, krachttraining en fietsen.

Avontuur, en het onmogelijke doen, zijn op mijn lijf geschreven. In 2015 gingen Isa en ik samen op vakantie naar Zuid-Frankrijk. Ik kocht een tentje (note to self: eerst oefenen met opzetten voor je hem meeneemt op vakantie, scheelt een hoop ellende) en boekte een leuke camping. 1300 Kilometer rijden met een 4-jarige naast je is een flinke uitdaging, maar we hebben hier ontzettend van genoten.

Het jaar erop, in 2016, deed ik nog zo’n vakantie maar dan zonder Isa en met mijn toenmalige vriend. Hetzelfde tentje ging mee naar Noorwegen, waarbij we langs de westkust omhoog reden helemaal tot aan Trondheim. De beste herinnering was wel de 21 kilometer lange hike die we hebben gedaan naar de Troltunga.

In 2018 vertrokken Isa en ik voor een 8-daagse skivakantie naar Bramberg in Oostenrijk, ook een behoorlijke uitdaging. Isa is namelijk in de paar maanden na onze vakantie in Zuid-Frankrijk in 2015 door haar ziekte nagenoeg blind geraakt. Met de Nederlandse Visueel-gehandicapten Ski Vereniging zijn we op skireis gegaan. Ook dit was een fantastische reis, ontzettend mooi om te zien dat visueel beperkten met een beetje begeleiding/aanpassing ook gewoon de berg af kunnen roetsjen.

Maar nu…

Al het bovenstaande valt in het niets bij de uitdaging, het avontuur, wat ik in Augustus aan zal gaan. De Mongol Derby. Soms kan ik het nog steeds niet helemaal geloven. Ik ga het echt doen. Een droom die uit komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *